top of page
Green Reflection

Personvern

Velkommen til www.humanistene.no. Ditt personvern er svært viktig for oss. Denne personvernerklæringen beskriver hvilke typer informasjon som samles inn og registreres av www.humanistene.no og hvordan vi bruker den. Humanistene er opptatt av å beskytte personvernet til våre besøkende på nettstedet og brukere av våre tjenester. Denne erklæringen beskriver hvordan vi håndterer personopplysningene dine.

 

1. Samtykke

 

Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du herved til vår personvernerklæring og godtar vilkårene i den.

 

2. Informasjon vi samler inn

 

Vi kan samle inn, lagre og bruke følgende typer personopplysninger:

 

Informasjon du oppgir til oss: Når du besøker www.humanistene.no, kan vi be om kontaktinformasjon, inkludert navn, firmanavn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Informasjon som samles inn automatisk om deg: Dette omfatter informasjon som automatisk lagres av informasjonskapsler og andre øktverktøy. For eksempel IP-adressen din, nettleserinformasjon osv. Denne informasjonen brukes til å forbedre kundeopplevelsen din. Når du bruker tjenestene våre eller ser på innholdet på nettstedet vårt, kan aktivitetene dine bli logget.

3. Hvordan vi bruker opplysningene dine

 

Vi bruker informasjonen vi samler inn på ulike måter, blant annet for å:

 

  • Tilby, drive og vedlikeholde nettstedet vårt

  • Forbedre, tilpasse og utvide nettstedet vårt.

  • Forstå og analysere hvordan du bruker nettstedet vårt

  • Utvikle nye produkter, tjenester, funksjoner og funksjonalitet

  • Kommunisere med deg, enten direkte eller gjennom en av våre partnere, inkludert for kundeservice, for å gi deg oppdateringer og annen informasjon knyttet til nettstedet, og for markedsførings- og reklameformål.

  • Sende deg e-poster

  • Finne og forhindre svindel

     

5. Loggfiler

 

Humanistene.no følger en standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettstedet. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer IP-adresser (Internet Protocol),

bottom of page