top of page
Wedding Photography

Bli seremonileder

Få innsikt i hva det innebærer å bli seremonileder

Wedding Rings

Har du et ønske om å bli seremonileder?

Her kan du få litt mer info om hvordan du kan bli det og hva det innebærer. Først skal vi se litt på hva du kan oppleve som seremonileder.

Som seremonileder velger du selv hva slags oppdrag du tar og når

Storslagne øyeblikk og magiske følelser

Som seremonileder vil du være fasilitator for noen av de viktigste og mest begivenhetsfulle øyeblikkene i livene til ulike mennesker. Ofte beskriver mange av våre seremoniledere at man får en magisk følelse etter å ha gjennomført en seremoni. Det er veldig få ting som kan måle seg med dette.

Hold seremonier i Norge og i utlandet

Vi holder seremonier over hele landet, også i utlandet. Dermed får du en gylden mulighet til å få oppleve ulike steder på sitt beste som seremonileder. Dette er også en fantastisk mulighet til å få et avbrekk i hverdagen din. 

Bli kjent med mennesker på en unik måte

Du får muligheten til å bli kjent med nye mennesker på en dyp og ærlig måte i noen av deres største hjertefølte øyeblikk. Når man tar del i noe slikt kan det oppstå bånd og minner som varer livet ut. 

Opplev et Humanistisk fellesskap

Vi samler mennesker som tror på felles verdier. Dette grunnlaget gir oss mulighet til å bli kjent med på en helt annen måte til tross for at vi lever ulike liv. Humanistene gir tilgang til et fantastisk nettverk og mange prosjekter du kan være del i. 

Shades of White Stone

Jeg elsker å være seremonileder!

Den første vielsen Valborg Nøss Haugland holdt, var for sin beste venninne. – "Det var et stort øyeblikk for meg og definitivt et minne for livet, minnes hun med varme i stemmen."

Valborg har alltid hatt lyst til å vie noen. Det virket som en så fin ting å gjøre, tenkte hun da hun tok kontakt med Humanistene for å høre om mulighetene for å bli seremonileder.
 

–  "Jeg har gjennomført mer enn 30 humanistiske vielser og velkomstseremonier hittil, alltid med et smil om munnen og ofte med en tåre i øyekroken. Hver eneste vielse gjør et dypt inntrykk på meg, helt uavhengig av om det er for fremmede er kjente, forteller hun."

1500_430_42-Valborg-scaled-1_edited.jpg
White Background
Wedding Guest

Hvordan går man frem?

Her kan du få litt mer info om hvordan du kan bli det og hva det innebærer. 

01

Etter du har fylt ut søknaden mottar du en bekreftelsesmail. Vi kommer til å gå gjennom alle søknadene og kalle inn aktuelle kandidater til intervju. Derfor er det viktig at du skriver noe om hva som gjør at du har interesse til å bli seremonileder

03

De som blir valgt ut får mulighet til å inngå en avtale med Humanistene og blir utnevnt seremonileder. I den kommende tiden vil du ha en fadder som gir deg opplæring og som følger deg på dine første seremonier. 

02

Etter vurdering fra begges side vil vi gå videre med aktuelle kandidater. Som seremonileder for Humanistene er du vår ambassadør og ansikt utad. Derfor er det viktig for oss at vi er en god match!

04

Når en tid har gått er du en selvstendig seremonileder og kan velge oppdrag slik som du selv ønsker ettersom de dukker opp. Det er ulike steder i landet, og noen også i utlandet

Bli seremonileder

bottom of page