top of page

Bryllupsseremoni

Skap ditt drømmebryllup slik du ønsker deg

Wedding Dress Hanging

Hva gjør en Humanistisk vielse unik?

En humanistisk bryllupsseremoni er en unik og personlig feiring av kjærligheten fordi det er tuftet på et viktig og unikt verdigrunnlag. Det Humanistiske verdigrunnlaget hyller menneskets mangfoldighet, verdighet, likeverd og frihet. Vi gir deg et fantastisk verdigrunnlag å basere din seremoni på sammen med de fremste seremonilederne i landet. Dere får stor frihet til å forme innholdet i seremonien selv. Utendørsbryllup i fjellheimen, eller nært og intimt hjemme. Vi har erfaring med det aller meste og bistår med vår ekspertise

Wedding couple

Hvem er Humanistene?

Vi praktiserer en inkluderende humanisme som betyr at du kan være en religiøs humanist, ateistisk humanist eller alt i mellom. Det som utgjør at du er en Humanist er at vi har et felles verdigrunnlag som mener at alle mennesker er verdt noe, at vi burde ha de samme grunnleggende rettighetene, at vi er frie til å leve og yttre oss slik vi vil, og at vi har et ansvar for oss selv, medmennesker dyr og miljø.

Om du ønsker et utelukkende ateistisk livssynsamfunn kan du kontakte våre venner i Human-Etisk Forbund

Praktisk informasjon

Alle kan få en Humanistisk vielse

Alle som ønsker det kan bestille humanistisk bryllupsseremoni. Medlemmer får ekstra gunstige priser, men dere kan bestille bryllupsseremoni uansett. Det er gratis å være medlem hos oss.

Vielsen tilpasses dine ønsker

Vi praktiserer en inkluderende Humanisme. Det betyr at elementer av tradisjoner, tro og kultur kan integreres i seremonien. Vi ønsker å være samlende under våre felles humanistiske kjerneverdier. 

Hvor som helst i verden

Våre seremoniledere har fløyet til alle de fleste kontinenter rundt om i verden for å vie par som ønsker å bli holde seremonien utenlands. Dette er også en mulighet for de som ønsker det. 

Wedding Cake

Bestilling, planlegging og gjennomføring

1.

2.

3.

4.

For å bestille seremoni må dere fylle ut bestillingsskjema og gjennomføre betaling i vår betalingsløsning. Bestillingen er bindende.

Dere mottar deretter bestillingsbekreftelse på epost og vi starter umiddelbart arbeidet med å finne en seremonileder. Vi har seremoniledere over hele landet så dette ordner vi vanligvis raskt.

Innen et par uker vil seremonilederen som har fått ansvaret for deres seremoni ta kontakt med dere. Dere inviteres til planleggingsmøte, hvor detaljene rundt den store dagen blir drøftet og avklart. Deriblant program for seremonien, juridiske forhold og andre praktiske anliggender.

På bryllupsdagen møter seremonileder opp i god tid og går igjennom programmet med dere og de som skal medvirke. Under seremonien vil seremonileder sørge for regien og gjennomføre slik som dere har planlagt.

Pride Flag

Vi støtter mangfoldet

image003.jpg
"Vi ønsket oss en vielse som balanserte det tradisjonelle og formelle med det personlige og uformelle og vi fikk akkurat det vi ønsket oss. Målet var at alle skulle bli litt varmere i hjertene sine og det var ikke bare hos oss det kokte over, men også blant gjestene."

Emilie & Anders, Manstad

De beste seremonilederne

Møt Anne

  • Instagram

Vår fantastiske vigsler er en av mange seremoniledere som vier par over hele landet (og verden) med et humanistisk verdigrunnlag. Når du bestiller kommer vi med forslag som vil passe deg perfekt. 

Skjermbilde 2024-02-16 kl. 11.37.22.png

Kan jeg bare bestille?

Så enkelt er det

Når dere har bestilt seremonien vil dere kobles sammen med en av våre seremoniledere. Våre seremoniledere har gjennomgått grundig opplæring og har vigselsrett for ekteskap etter norsk lov utstedt av Statsforvalteren. Som vår representant i planlegging og vielse, kan seremonileder også bistå med formelle forhold rundt ekteskapsinngåelsen.

Forest Wedding

Priser

1 Medlem: 4000,-

Reisekostnader* inntil 300 kr er inkludert i honoraret – evt. overskytende gjøres opp med seremonileder.

2 Medlemmer: 3300,-

Reisekostnader* inntil 300 kr er inkludert i honoraret – evt. overskytende gjøres opp med seremonileder.

Ikke- medlem: 4700,-

Reisekostnader* inntil 300 kr er inkludert i honoraret – evt. overskytende gjøres opp med seremonileder.

Litt mer info

Det er en del ting som må i orden når man skal holde et bryllup. Her får du en huskeliste over hva du burde huske å gjøre på forhånd, samt et utgangspunkt for hvordan en seremoni kan holdes. 

Researching and Writing

Formalitet

Det er noen viktige ting å huske på å gjøre når dere skal gifte dere. Her er en sjekkliste på formaliteter.

Wedding Photography

Programforslag

Hvordan kan en vielse foregå? Dette planlegges med vår seremonileder, men du kan også se på et lite forslag her.

bottom of page