top of page
H uten bakgrunn.png

Bli gratis medlem hos

Humanistene logo hvit skrift.png

Vær med på å skape et bedre samfunn hvor vi inkluderer mangfold under felles verdier

Vi ønsker å ivareta alle menneskers grunnleggende rettigheter og behov – og respekterer alle menneskers verdighet, likeverd og frihet. Vi oppmuntrer til at hver og en av oss tar ansvar, både for oss selv og omgivelsene våre. Med ditt bidrag får vi en sterkere stemme og kan utrette mer – for vårt humanistiske fellesskap, for utsatte grupper, og for vår felles fremtid. Om du ønsker å bli bedre kjent med vårt verdigrunnlag kan du trykke her. 

Volunteers

Frivillighet

En del av å "gjøre" Humanisme er tilbudet vårt om å være med  på frivillighetsaktiviteter. Vi holder deg oppdatert på fantastiske prosjekter som du kan bli med på. Dette er prosjekter som hjelper mennesker i ulike situasjoner. Se prosjektene våre her

Seedlings

Humanistiske prosjekter

Vi har mange Humanistiske prosjekter. Som medlem får du tilgang til alle disse og kan være med på alt fra Hjertesirkler, HumanJul, Fiksefest og få støtte til å skape ditt eget prosjekt som du tenker kan hjelpe i samfunnet.

Wedding Table Setup

Rabatterte priser

Vi gir rabatterte priser til alle våre medlemmer. Enten dette er bryllup, konfirmasjon, gravferd eller navneseremoni, så får alle våre medlemmer store avslag. Dette gjelder også på aktiviteter som vi gjennomfører. 

Det er GRATIS å være medlem

Du hjelper mange ved å bare melde deg inn

Visste du at hver gang noen melder seg inn i Humanistene, bidrar staten med økonomisk støtte som dermed styrker våre prosjekter og arbeidet vi gjør?  Dette unike samarbeidet mellom deg, oss, og samfunnet lar oss tilby verdifulle initiativer som gratis julefeiringer for barnefamilier eller hjertesirkler som har som mål å motvirke ensomhet og fremme et inkluderende samfunn. 

Innmeldingen din betyr at vi kan fortsette å vokse og påvirke, og sammen kan vi bringe mennesker til en mer bevisst og inkluderende holdning. Bli med oss i dag, og vær en del av bevegelsen mot et varmere og mer menneskelig samfunn. Din støtte forvandler liv!

Hva medlemmer sier 

"Jeg får er veldig stort utbytte av å være medlem, og vet jeg påvirker godt i samfunnet."

Hvem kan bli medlem
- og hvordan?

Alle som identifiserer seg som humanister og støtter vår humanisme er velkommen som medlem hos oss. I tillegg er det noen formelle krav:
 

1. Du må være bosatt i Norge og registrert i Folkeregisteret

2. Du kan ikke være medlem i et annet tros- eller livssynssamfunn

3. Barn under 15 år må meldes inn av foresatte

Er du medlem i et annet tros- eller livssynssamfunn er det kun du selv som kan melde deg ut. Utmelding må skje før eller samtidig med innmelding hos oss. Dersom du er usikker på om eller hvor du er medlem, kan du sjekke dette hos Brønnøysundregistrene på telefon 7500 7500.

Skjermbilde 2023-07-26 kl. 11.26.12.png

Som medlem kan du også bli seremonileder

Når du er medlem kan du søke om å bli kurset til å bli seremonileder. En seremonileder kan holde alt fra vielser og gravferd, til konfirmasjoner og navneseremonier. Dette er en givende og høytidelig rolle som kommer til å sitte dypt i hjertet til mange mennesker. 

Outdoor Wedding Table

Få rabatt på alle våre seremonier

H uten bakgrunn.png

Velkommen til oss

"Det å ta et aktivt standpunkt og bli medlem i Humanistene kan både gi et personlig verdimessig ankerfeste, et fellesskap av likesinnede og det er også et tydelig signal til verden om hva slags samfunn man ønsker seg - uavhengig av hvor vinden blåser politisk fra dag til dag. For meg er humanisme fredsarbeid og veien til et varmere mer inkluderende samfunn!"

1668438927430_edited.jpg

Elin Olsen-Nalum

Generalsekretær Humanistene

Samarbeidspartnere

Vi er stolte av å samarbeide med

8b08ceae-8efc-4c60-8682-b43c9d7ce951_edi
bfr-rgb-1_edited.png
bottom of page