top of page
H uten bakgrunn.png

Bli gratis medlem hos

Humanistene logo hvit skrift.png

Vær med på å skape et bedre samfunn hvor vi inkluderer mangfold under felles verdier

Vi ønsker å ivareta alle menneskers grunnleggende rettigheter og behov – og respekterer alle menneskers verdighet, likeverd og frihet. Vi oppmuntrer til at hver og en av oss tar ansvar, både for oss selv og omgivelsene våre. Med ditt bidrag får vi en sterkere stemme og kan utrette mer – for vårt humanistiske fellesskap, for utsatte grupper, og for vår felles fremtid. Om du ønsker å bli bedre kjent med vårt verdigrunnlag kan du trykke her. 

Volunteers

Frivillighet

En del av å "gjøre" Humanisme er tilbudet vårt om å være med  på frivillighetsaktiviteter. Vi holder deg oppdatert på fantastiske prosjekter som du kan bli med på. Dette er prosjekter som hjelper mennesker i ulike situasjoner. 

Seedlings

Humanistiske prosjekter

Vi har mange Humanistiske prosjekter. Som medlem får du tilgang til alle disse og kan være med på alt fra Yoga til Hjertesirkler som vi holder månedslig. Vi ønsker å samskape og er også åpne for at du bringer prosjekter du mener er viktige. 

Wedding Table Setup

Rabatterte priser

Vi gir rabatterte priser til alle våre medlemmer. Enten dette er bryllup, konfirmasjon, gravferd eller navneseremoni, så får alle våre medlemmer store avslag. Dette gjelder også på aktiviteter som vi gjennomfører. 

Det er GRATIS å være medlem

H uten bakgrunn.png

Velkommen til oss

Vi ønsker å ivareta alle menneskers grunnleggende rettigheter og behov – og respekterer alle menneskers verdighet, likeverd og frihet. Vi oppmuntrer til at hver og en av oss tar ansvar, både for oss selv og omgivelsene våre. Med ditt bidrag får vi en sterkere stemme og kan utrette mer – for vårt humanistiske fellesskap, for utsatte grupper, og for vår felles fremtid. 

1668438927430_edited.jpg

Elin Olsen-Nalum

Generalsekretær Humanistene

Hva medlemmer sier 

"Jeg får er veldig stort utbytte av å være medlem, og vet jeg påvirker godt i samfunnet."

Hvem kan bli medlem
- og hvordan?

Alle som identifiserer seg som humanister og støtter vår humanisme er velkommen som medlem hos oss. I tillegg er det noen formelle krav:
 

1. Du må være bosatt i Norge og registrert i Folkeregisteret

2. Du kan ikke være medlem i et annet tros- eller livssynssamfunn

3. Barn under 15 år må meldes inn av foresatte

Er du medlem i et annet tros- eller livssynssamfunn er det kun du selv som kan melde deg ut. Utmelding må skje før eller samtidig med innmelding hos oss. Dersom du er usikker på om eller hvor du er medlem, kan du sjekke dette hos Brønnøysundregistrene på telefon 7500 7500.

Skjermbilde 2023-07-26 kl. 11.26.12.png

Som medlem kan du også bli seremonileder

Når du er medlem kan du søke om å bli kurset til å bli seremonileder. En seremonileder kan holde alt fra vielser og gravferd, til konfirmasjoner og navneseremonier. Dette er en givende og høytidelig rolle som kommer til å sitte dypt i hjertet til mange mennesker. 

Outdoor Wedding Table

Få rabatt på alle våre seremonier

Samarbeidspartnere

Vi er stolte av å samarbeide med

8b08ceae-8efc-4c60-8682-b43c9d7ce951_edi
bfr-rgb-1_edited.png
bottom of page