top of page
Christmas Pine Tree

HumanJul

Velkommen til

Etabl. 2012

Hva er HumanJul?

HumanJul (opprinnelig JakobsJul) ble etablert i 2012 som et event for å samles på julaften, spesielt rettet mot barne- og ungdomsfamilier. Sammen med frivillige lager vi en fantastisk feiring fylt med god mat, underholdning og leker. Dette har nå blitt en vakker tradisjon som vi gleder oss til hvert år.  

 

Vi har lagt opp til en helaften for både barn og voksne ulike leker, underholdning og god mat. Her kan vi gi deg litt mer innsikt i hva det innebærer.

 

Ornament.png
Christmas Tree

Helt gratis!

Ja, du leste riktig! Men skynd deg fordi vi kun har et få antall plasser å fylle.

 

Hva kan jeg forvente?

Matservering

Vi serverer tradisjonell julemat. Maten blir laget av et fantastisk kokketeam som sørger for at både kjøttetere og veganere blir gode og mette!

Underholdning

Som tradisjon har vi ulike gjesteartister som underholder oss med sang, dans, skuespill eller eventyr for både store og små. 

Leker

Selvfølgelig skal vi ha leker, tegning, og ulike aktiviteter som de minste og de største kan sysselsette seg med. I tillegg til tradisjonelle juleaktiviteter. 

Skjermbilde 2023-06-08 kl. 10.08.26.png

Hvem blir med?

Vi har alle ulike bakgrunner, enten vi har store eller små familier. Om vi har barn eller ikke, er single eller i forhold. Livet svinger ulike veier, men til felles har vi at ønsker å skape noe fint sammen. Julaften kan derfor legge press på mange for at livet skal være billedperfekt når det nødvendigvis ikke er det. Derfor har vi skapt en tradisjon hvor kjente og ukjente kommer sammen og feirer jul med et godt hjerte og sinn!

Hvor er det?

I år har vi begynt et samarbeid med våre venner på Sommerro og er så heldig å få lov til å feire i de fantastiske nye lokalene. Hotellet er kjent for deres vennlige personale og nydelige art deco innredning. 

Adresse:

Sommerrogata 1,

0255 Oslo

 

Krohgsalen_SommerroFN3535.jpg.webp
Ornament.png
Christmas Vibes

Familie

Om du er en liten familie, eller stor, uansett hvilken form familien din har, er du hjertelig velkommen. Bruk linken under for å komme til registreringskjemaet. 

Frivillig

Vi ønsker alle som ønsker å være med og bidra til gjennomføring av HumanJul. Er det noe du føler deg spesielt god til eller liker å gjøre? Ta med dine egenskaper og bli med på feiringen. 

Påmelding

NB!

Vi tar kun imot forhåndsregistrerte gjester! 

Samarbeidspartnere

bfr-rgb-1.jpg
8b08ceae-8efc-4c60-8682-b43c9d7ce951.png
SO-wordmark_yellow.png
oda.png
bottom of page