top of page
Christmas Pine Tree
HumanJul riktig logo_edited.png

Hva er HumanJul?

HumanJul (opprinnelig JakobsJul) ble etablert i 2012 som et event for å samles på julaften, spesielt rettet mot barne- og ungdomsfamilier. Sammen med frivillige lager vi en fantastisk feiring fylt med god mat, underholdning og leker. Dette har nå blitt en vakker tradisjon som vi gleder oss til hvert år.  

 

Vi har lagt opp til en helaften for både barn og voksne og det er helt gratis! Her kan vi gi deg litt mer innsikt i hva det innebærer.

 

Ornament.png
Christmas Gift

Gi en gave

Du kan gi en gave som kommer til å glede et barn ved å legge det under treet på Sommerro.

 

Matservering

Vi serverer tradisjonell julemat. Maten blir laget av et fantastisk kokketeam som sørger for at både kjøttetere og veganere blir gode og mette!

Hva kan jeg forvente?

Underholdning

Som tradisjon har vi ulike gjesteartister som underholder med sang, dans, skuespill eller eventyr for både store og små. 

Selvfølgelig skal vi ha leker, tegning, og ulike aktiviteter som de minste og de største kan sysselsette seg med. I tillegg til tradisjonelle juleaktiviteter. 

Leker

Skjermbilde 2023-06-08 kl. 10.08.26.png

Hvem blir med?

Vi har alle ulike bakgrunner, enten vi har store eller små familier. Om vi har barn eller ikke, er single eller i forhold. Livet svinger ulike veier, men til felles har vi at ønsker å skape noe fint sammen. Julaften kan derfor legge press på mange for at livet skal være billedperfekt når det nødvendigvis ikke er det. Derfor har vi skapt en tradisjon hvor kjente og ukjente kommer sammen og feirer jul med et godt hjerte og sinn!

Ornament.png

Tider

Selve arrangementet åpner dørene for familiene fra 15:00 men vi starter ikke offisielt før 16:00! Husk å være på plass i god tid før arrangementet starter. Arrangementet avsluttes 19.30.

Om du er frivillig, kan du være med på gaveinnpakking en av dagene før, opprigg fra kl 12:00 på dagen, eller nedrigg på slutten av arrangementet. Vi ønsker jo mer enn alt å ha frivillige på selve feiringen! Om du vil være med på deler eller hele arrangementet er opp til deg, men husk å avklar med frivillighetskordinator.

Hvor er det?

I år har vi begynt et samarbeid med våre venner på Sommerro og er så heldig å få lov til å feire i de fantastiske nye lokalene. Hotellet er kjent for deres vennlige personale og nydelige art deco innredning. 

Adresse:

Sommerrogata 1,

0255 Oslo

 

Krohgsalen_SommerroFN3535.jpg.webp
Ornament.png
Christmas Vibes

Familie

Om du er en liten familie, eller stor, uansett hvilken form familien din har, er du hjertelig velkommen. Dessverre er påmelding stengt grunnet maksimal kapasitet av påmeldte.

Frivillig

Vi ønsker alle som ønsker å være med og bidra til gjennomføring av HumanJul. Dessverre er påmelding stengt grunnet maksimal kapasitet av påmeldte. 

Påmelding

NB!

Vi tar kun imot forhåndsregistrerte gjester! 

Samarbeidspartnere

bfr-rgb-1.jpg
8b08ceae-8efc-4c60-8682-b43c9d7ce951.png
SO-wordmark_yellow.png
oda.png
bottom of page