top of page
CAMP24.png

Årets
konfirmasjoncamp

CAMP24 er en sommerleir for ungdom som ønsker et alternativ til vanlig konfirmasjon. Med like bra læring, men med enda mer fokus på det sosiale. Vi inviterer ungdom fra hele landet til en spennende og innholdsrik sommerleir – fullpakket med morsomme aktiviteter og interessante kurs i viktige og samfunnsaktuelle tema. Programmet avsluttes med høytidelige seremonier i september 2024.

Kursprogrammet er tuftet på vårt humanistiske verdigrunnlag – og gir ungdommene en innføring i viktige humanistiske verdier, som menneskeverd, likeverd, frihet og ansvar. Samtidig som vi utforsker samfunnsaktuelle temaer som er relevante for ungdommenes liv og fremtid.

30 %

Rabatt

Spennende kurs i samfunnsaktuelle tema

I løpet av oppholdet vil ungdommene delta på en spennende kursrekke, med engasjerende kursholdere fra relevante ungdomsorganisasjoner. Kursene tar for seg viktige og samfunnsaktuelle tema på en interaktiv og kreativ måte, som utfordrer ungdommen til å reflektere, vurdere og ta egne standpunkt. Aktuell tematikk er humanisme og egenkraftmobilisering, demokrati og deltakelse, etikk, mangfold og inkludering, natur og miljø, og kjønns- og seksualitetsmangfold.

Målet med kursene er å gi ungdommene verktøy til å forstå litt mer av den verden vi lever i – og deres viktige rolle i den. Vi har tidligere fått besøk fra bl.a. FN-sambandet, Natur og Ungdom, PRESS og Skeiv Ungdom.

BROSJYRE CAMP24_Side_06_Bilde_0001.jpg

Lærerikt

Vi holder de viktige kursene som er nødvendige å ha med seg som en del av forberedelsene til voksenlivet.

Trygt

Underveis på leir vil ungdommene være i trygge hender sammen med ansatte fra Humanistene, assistenter og kursholdere.

Nasjonalt

Ungdommer fra hele landet er velkommen til å delta. Vi bistår med reiseplanlegging og sørger for trygge møteplasser på veien.

Gøy

Vi sørger for at det er mange forskjellige aktiviteter å gjøre på campen av alt fra kunst til Yoga. 

 

A man and two women having fun drinking coffee by a river

Fokus på Fellesskap og inkludering

Et leiropphold gir helt andre muligheter for å knytte sosiale bånd enn ukentlige samlinger og klasseromsundervisning. CAMP24 samler ungdom fra hele landet og innbyr til minnerike opplevelser og nye vennskap.
 

Vi har lagt stor vekt på at ungdommene skal bli godt kjent med hverandre. Gjennom å gjøre det aller meste sammen alle sammen, skaper vi trygge og inkluderende fellesskap. I tillegg til felles undervisning og måltider, organiserer vi morsomme sosiale aktiviteter hver eneste dag. Som f.eks. buldring i gymsalen, kunstverksted, quiz, badeutflukt, og skogstur.

Wedding Table Arrangement

Høytidelig avslutningsseremoni

CAMP24 avsluttes med en høytidelig seremoni der vi feirer ungdommene, med blant annet taler, musikk og sang, gjerne med bidrag fra ungdommene selv. Seremoniene blir avholdt i trivelige lokaler i landets største byer med god plass til familie og venner som publikum. Ved flere påmeldte fra andre byer eller tettsteder vil vi vurdere å arrangere seremonier også der.

Avslutningseremonier


 

  • Oslo 7 september 2024 (Uke 37)kl. 12:00  
     

  • Trondheim 21 september 2024 (Uke 38)kl. 12:00  

Les mer i vår CAMP24 brosjyre 

Her kan du få full informasjon om når det skal være, hvor det skal være og se noen bilder fra tidligere konfirmasjoner. Du får også informasjon om hvordan dagen kan se ut, hvordan rommene på Toten Folkehøgskole ser ut og hva innholdet kan være. Vi har fått utelukkende positive tilbakemeldinger, og håper vi kan skape det samme for deg også. 

Trykk

Decorated Wedding Table

Priser

Medlem: 4100,-

Ikke- medlem: 5700,-

Kursavgiften dekker kostnader for kurs, kost og losji på leirstedet, samt avslutningsseremoni og diplom.


Det er mulig å forhåndsbestille plass på felles busstransport fra Oslo via Oslo Lufthavn Gardermoen til Lena (t/r) og leie av sengetøy for hele oppholdet mot et tillegg i prisen.

 

Andre reisekostnader og lommepenger må dekkes av hver enkelt.

 

Ta kontakt med oss dersom kostnadene blir en utfordring, så finner vi en løsning sammen. Pris skal ikke være en begrensning for deltakelse.

bottom of page