top of page

Lag ditt testament på 15 minutter!

Humanistene samarbeider med den juridiske digitale tjenesten, Jurio. På nettsiden deres kan du lage et skreddersydd testament på under 15 minutter – hvor og når det måtte passe deg. 

Å opprette et testament med Jurio er enkelt og greit. Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmål på deres digitale skjema, og deretter signere dokumentet foran to vitner. Prosessen er tydelig veiledet og du får løpende informasjon og støtte hele veien frem til mål. 

Context-mockup_Jurio_NO_nr1.jpg

Hvorfor er et testament viktig?

Et testament er ikke noe man trenger å vente på til slutten av livet. Det kan justeres hele livet. Med et testament kan du f.eks. sørge for at partneren din arver av deg, avklare hvordan arven skal fordeles mellom barna dine, eller sørge for at arven etter deg blir såkalt særeie. Det er med andre ord et veldig viktig dokument, som kan utgjøre en stor forskjell for de du etterlater deg. Ikke minst så kan du gi et siste bidrag til en sak du brenner for. 

Oppdater testamentet ditt

Har du allerede et testament, men ønsker å endre det? Når du oppretter et nytt testament med Jurio, vil det tydelig fremgå at det nye testamentet erstatter det gamle. Dette eliminerer enhver tvil om dine ønsker og sikrer at dine oppdaterte anvisninger blir fulgt. Det nye testamentet vil klargjøre dine intensjoner, slik at din vilje blir ivaretatt på best mulig måte.

Wooden Surface
Perfect.png

Donasjonsbasert støtte

Når du inkluderer Humanistene i din siste vilje blir hele testamentet gratis! Ved å donere en gave til Humanistene i testamentet ditt, kan du gjøre en reell forskjell. Som takk blir testamentet ditt helt kostnadsfritt.

Humanistene jobber aktivt for å skape et mer inkluderende og mangfoldig samfunn. Din donasjon støtter vårt arbeid og hjelper oss med å fortsette vår viktige sak. 

Wide-banner_Jurio_NO_nr1.jpg
bottom of page