top of page
Yoga.png

Velkommen til

Humanistisk
YOGA

Hva er Yoga? 

Yoga er en samling mentale og kroppslige teknikker med tilknytning til buddhisme og hinduisme. I vår tid presenteres yoga i vesten som en ikke-religiøs disiplin for personlig utvikling. Det er en disiplin for kropp og sinn slik at vi kan ha det så godt at vi klarer å gjøre alt vi ønsker å gjøre.

 

Det sies ofte at yoga betyr balanse. Yoga er avledet av sanskrit-ordet Yuj, som betyr å forene, binde sammen eller temme. Yoga forsøker å skape balanse mellom kropp og sjel, kropp og sinn. Yoga er ganske enkelt et system for fysisk, mental og åndelig mosjon. Det finnes flere hundre forskjellige former for yoga med ulike yogaøvelser å utforske og utøve.

Hva er Yoga godt for?

Bra for kroppen

1. 

I yoga vil du opparbeide sterk kjernemuskulatur, som både bidrar til god kroppsholdning og balanse. Du vil også forbedre bevegeligheten, noe som er viktig både i hverdagen og i de fleste former for trening generelt.

Tilstedeværelse

2. 

Mange idag har en stressende hverdag, og mye tid går til å tenke på det som har skjedd, skal skje, eller ikke minst skulle vært gjort. Vi utsettes for støy, både i livet, men også internt i ditt eget sinn, som kan gjøre det vanskelig å fokusere. Ved å fokusere på pust og det som skjer akkurat her og nå, vil du etterhvert kunne lære deg å "lande litt", og ha mer tilstedeværelse og konsentrasjon. Man trener opp evnen til å være i øyeblikket. 

Godt for sinnet og følelsene

3. 

Forskning har vist at yoga kan ha en forebyggende effekt på depresjon, og man kan ha enklere for å takle livets opp og nedturer bedre. Stress har en negativ innvirkning på både vår mentale og fysiske helse. Forskning har vist at yoga er en effektiv måte å håndtere stress på. Når vi praktiserer yoga oppmuntres vi til å slappe av, og senke nivåene av stresshormonene som kortisol, og vi reduserer puls og blodtrykk ved å puse dypt og rolig ned i magen. 

En Yoga time skal være nærmest gratis for våre medlemmer. Dette for å gi et tilbud som hjelper å balansere både sinn og kropp. Du kan betale gjennom vipps!

Medlemmer: 50,-

Hvor mye koster det?

Andre: 100,-

vipps-rgb-white.png

Som en enkel betalingsmåte har vi opprettet en egen vipps for Humanistisk Yoga som du lett kan overføre til. Du kan enkel scanne QR koden med mobilkameraet ditt eller taste inn nummer #819394 Humanistisk Yoga 

QR-Kode_HumanistiskYoga#819394 (1).png

Bruk mobilkameraet!

Hva skal jeg ta med?

Slik forbereder du deg til en Humanistisk Yoga time!

Lette klær

Ha på deg lette klær du kan bevege deg i og føler deg komfortabel i. 

Drikkeflaske

Ha med deg en vannflaske i tilfelle du føler deg tørst gjennom

Yogamatte

Husk å ta med din yogamatte da vi dessverre ikke har matter disponible. 

Hvor og når?

Yogatimen holdes hos Ewatreladans 

 

(4 etg. over The Scotsman pub, inngang til høyre). ​2 minutters gange fra Stortinget T-bane eller 5 minutter fra Oslo sentralstasjon

Adresse:  

Karl Johans Gate 17

0159, Oslo

Wall Shelves

Neste event

 • søn. 15. okt
  Multiple Dates
  Learn more
  15. okt., 17:00 – 18:00
  Sentrum, Karl Johans gt. 17, 0159 Oslo, Norway
  Velkommen til Humanistisk Yoga som holdes av Helene Fjågesund
 • søn. 12. nov
  Multiple Dates
  Learn more
  12. nov., 17:00 – 18:00
  Sentrum, Karl Johans gt. 17, 0159 Oslo, Norway
  Velkommen til Humanistisk Yoga som holdes av Helene Fjågesund

Lotte (34)

"Jeg synes dette var den beste yoga erfaringen jeg har hatt. Akkurat passe utfordrende for en nybegynner. Helen har en så behadlig tilstedevørekse og trygghet gjennom hele timen, og de tvar særlig kombinasjonen mellom yoga og avspenning som var godt for meg."

Jonas (35)

"Godt for meg. Fint å få tid til å være god med kroppen i en stressende hverdag. Ofte at jeg glemmer å høre på kroppen og bli bevisst på hva jeg faktisk føler. Dette roer også nervesystemet mitt."

Elin (38)

"Dette var en skikkelig god helhetsopplevelse! Helene skapte en ro i rommet som var veldig behagelig. Jeg har gjort mye yoga i mitt liv, men hun evnet å lage en time som både fungerte for nybegynner og for litt mer erfarne. Kommer definitivt igjen!"
bottom of page