top of page
frivillig.png

Frivillighet

Har du lyst til å være frivillig? Her får du all informasjon du trenger om hva det innebærer å være frivillig.

Velkommen

Må jeg kunne mye?

Neida, all kompetanse er velkommen. Det viktigste er at du ønsker å være behjelpelig og er vennlig å ha med å gjøre. Alle frivillige er over 18 år, eller til stede med foreldrene sine når de er med på tiltakene. 

Som frivillige har vi ulike bakgrunner og erfaringer som gjør at vi alle kan bidra med ulikt. Dette skaper et mangfold og gjør at vi kan skape ekstra sammen!

Finn din
Frivillighetsak

Frivillighet gir oss gleden av å kunne aktivt bidra i samfunnet uten at det skal være transaksjonelt. Det vi får tilbake er en god følelse, nye venner eller muligheten til å bidra med noe godt i verden som gleder eller hjelper andre. Det skal ikke være vanskelig å være frivillig, og vi har mange muligheter og prosjekter som du kan være med på.

Her kan du få en oversikt over frivillige oppdrag og melde deg på det du synes er av interesse. Du kan også melde deg på frivillighetsoppdateringer så holder vi deg informert per e-post slik at du vet om det er noe som skjer 

Tilgjengelige 

HumanJul

Julefeiring for barne- og ungdomsfamilier

Julaften|

Sommerro

Frivillighet.png

“Volunteering is at the very core of being a human.  No one has made it through life without someone else’s help."

-Heather French Henry

Concrete Wall
1221970.webp.jpeg

Registrer deg som frivillig

Ønsker du å få vite når det skjer nye frivillighets eventer som du kan melde deg på? Skriv inn mailen din så holder vi deg oppdatert. Du kan melde deg av når som helst. 

Takk for meldingen din!

bottom of page